ProductSuite

IronCAD s potešením oznamuje najnovšiu verziu najrýchlejšieho a najjednoduchšie používateľného konštrukčné 3D riešenia v priemysle IRONCAD, INOVATE, IRONCAD DRAFT, IRONCAD COMPOSE, a naše Natívne Konvertory.

Produktová rada 2016 obsahuje významné vylepšenia pre zákazníkov pracujúcich v odvetviach výroba a montáž. Medzi podstatné vylepšenia patria vylepšenia plechových dielov, rozšírené funkcie pre elegantný návrh, uľahčujúce pridať inteligentné pravidlá plus úplne nový doplnok Mechanical, ktorý ponúka ďalšie špeciálne funkcie pre návrhové činnosti.

Nové vylepšenia plechových dielov udržujú rýchlosť, jednoduchosť použitia a renovované vlastnosti navrhovania na mieste, ale teraz navyše ponúkajú možnosť vytvárať zložitejšie operácie ohýbania s novým príkazom pre ohyb náčrtu. Navyše, užívatelia majú možnosť importovať a používať plechové diely od zákazníkov či dodávateľov, ako keby boli pôvodom z IronCADu. Schopnosť inteligentne používať nie-natívnu geometriu výrazne zlepšuje flexibilitu zákazníkov a zvyšuje produktivitu. S výkonnejšou manipuláciou s ohybom a lepším prispôsobením profilov pre presnú výroby plechového dielu, užívatelia IronCADu môžu teraz riešiť tie najzložitejšie úlohy.

IronCAD 2016 uvádza na trh nové a pokročilé inteligentné nástroje, ako sú Smart eBehavior, ktorý poskytuje zákazníkom možnosť dynamicky riadiť návrhy na základe optimalizovanej konfigurácie produktu a prispôsobenie zostavy. Typický systém konfigurácií buduje pravidlá a premenné na úrovni dielu ako zložité jadrá s pevným počtom variánt. Smart eBehavior IronCADu pracuje s tým, ako sú produkty v skutočnosti konfigurované na úrovni zostavy a umožňuje inžinierom pracovať s obsahom, ale tiež umožňuje zákazníkom a ďalším zúčastneným subjektom prístup údajov z IronCADu. Inžinieri môžu budovať inteligentné zostavy, ktoré upravujú a rozpohybujú podľa vstavaných pravidiel. Katalógový systém IronCADu urýchľuje proces navrhovania tým, že umožňuje opätovné využitie typických prvkov pre nové návrhy výrobkov. Zákazníci a obchodné tímy môžu priamo konfigurovať 3D dáta tak, aby boli splnené požiadavky zákazníkov a môžu dokonca vzájomne komunikovať nové návrhy. Okrem urýchlenia výrobného procesu, je proces vzájomnej súčinnosti IronCADu bezpečným, pretože všetky dáta sa na konverziu do reálnych výrobných dát  vracajú späť k technickému tímu.

Nový doplnok IronCADu - Mechanical (IronCAD Mechanical) ponúka inteligentné nástroje pre výrobcov, ako sú spojovacie prvky, oceľové profily, potrubia, príruby, generácia kusovníkov a mnohé ďalšie. Vzhľadom na to, že všetko je zabudované priamo do inteligentných komponentov, vaše typické denné úlohy sa podstatne zjednodušia čo výrazne zníži čas návrhu. IronCAD oznamuje, že základná osvedčená funkčnosť bude poskytnutá bezplatne všetkým zákazníkom.

Ak chcete vedieť viac, pre úplný zoznam s videami (v angličtine) kliknite na tento link:

LearnMoreSmall sk

Nahor